09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Loco

Loco

Spesialbutikker

Kosmetikkjeden Loco tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer og spennende nye produkter innen makeup, hår- og hudpleie til lave priser.

Her kan du både handle til en billig penge, samt få bedre kunnskap om produktene fra de ansatte som selv er i målgruppen og forbrukere av det de selger.

Velkommen til en gøyal og hyggelig handel!

Plassering:1. etg.

Nettside:http://www.loco.no

Telefon:91 10 38 32

Loco tilbyr et bredt sortiment av kjente merkevarer som Redken, Maybelline, Max Factor, Elizabeth Arden, Victoria Secret, samt andre spennende nye produkter.

Visjonen er å selge kjente merkevarer innen makeup, hårpleie og hudpleie til ugjenkjennelige priser – og sånn sett, ta opp kampen med etablerte nettbutikker som selger kosmetikk. Allerede er kosmetikkjeden etablert på Metro Storsenter i Lørenskog, Horisont i Bergen, Amfi Moldetorget, Kuben i Hønefoss og Stovner Senter. I september 2017 åpnet den sjette butikken her på Storbyen

Loco kjøper inn varene der de får dem rimeligst – direkte fra norske og europeiske leverandører. Med det vil de ikke ha salg, tilbud, kampanjer eller medlemsklubber, men til fordel; alltid gi lav pris.