09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Gullsmed Kyrre Berg

Gullsmed Kyrre Berg

Spesialbutikker

Gullsmed Kyrre Berg ønsker å invitere dere til en smakebit på vårt store utvalg av smykker i våre to forretninger i Sarpsborg. Vi har gjennom 30 år i bransjen opparbeidet oss en høy faglig kompetanse innen gullsmedfaget, noe som våre kunder har valgt å sette pris på.

Plassering:2. etasje

Nettside:www.kyrreberg.no

Telefon:69 12 08 22

Vår spesialitet er gull og diamanter. Vi kan skaffe frem de beste kvaliteter og størrelser innen diamanter, og som blir tilpasset kundens ønsker ved vårt gullsmedverksted. Vårt gullsmedverksted er i tilknytning til vår forretning, slik at kundene lett kan komme i kontakt med en fagmann. På vårt verksted håndterer vi alt fra nyarbeider, reparasjoner, støp og graveringer. Vi foretar også taksering, til både forsikring og arv.

Gullsmed Kyrre Berg er også medlem av ARTE-kjeden som er en landsdekkende gullsmedkjede. ARTE er etablert med 65 butikker i de fleste store byene i Norge. Gjennom kjede samarbeid oppnår vi gunstige priser på våre produkter, som kommer kunden til gode. Vi har også fleksible løsninger på gavebarrer og bytting. Til bedriftsmarkedet kan vi tilby spesialtilpassede produkter med firmalogo i edelt metall, som blir produsert ved vårt verksted. Vi leverer også produkter til idrettsarrangement.  I våre forretninger fører vi merker som: Susanne Friis Bjørner, Coeur de Lion, NorskBunadsølv-Voss, Eik Sølvplett, Christophersen, Haugrud, Skriver, Lapponia, Hammerlunds Tinn, Herregårds tinn, AHA/Pan, Next2, Catwalk, Alexander, Pilgrim, Noёn, Joia de Majorca, Kissing Diamonds, Saint Maurice, Bræmer, LoveDsign, Evig ringene, Evig Din ringene  Velkommen til en hyggelig handel.