09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER

En ny vår

Publisert: 18.04.2017

Våren er tid for fornyelse, også i hjemmet. Denne sesongen preges av duse rosatoner, grønne vekster og kreative detaljer. Slik gir du hjemmet ditt en ny vår. 


Interiørtrendene vi ønsker oss akkurat nå!

Rosa er en av vårens store trendfarger, også i interiøret. Rosa vegger er supertrendy akkurat nå og gir en lun og varm følelse. Om du ikke ønsker å gå løs med malekosten, kan du enkelt innrede med rosa detaljer. Både puter, lys og dekor i rosa gir et lekkert innslag av vår. Miks gjerne med andre farger, mønster og stilarter for en leken og gjennomført stil.

Grønne planter har vært i interiørbildet en god stund allerede, og ser ikke ut til å forsvinne med det første. Det gir en ren og frisk følelse, og funker til de aller fleste farger og trender. Og, du trenger ikke ha grønne fingre for å innrede med planter. Det finnes massevis av flotte og naturtro varianter i plast. 

En ny vår

SHOP0109_Ny_vår_Storbyen_Intervju

I takt med at sesongene endrer seg, gjør interiørtrendene det samme. Lysere farger, naturlige materialer, myke tekstiler og grønne planter er stikkord for årets vår i hjemmet. Vi har sett en gradvis dreining mot det personlige og koselige. Nå ligger fokuset på at man skal omgi seg med de tingene man liker, uavhengig av trendene. Hjemmet skal være vår stressfrie oase hvor vi skal kunne senke skuldrene. Det forteller Elin Johansen på Home & Cottage, som daglig omgir seg med det aller siste innen interiør. – Tekstiler myker opp inntrykket. Gulvteppene og gardinene er tilbake, og puter blir det aldri nok av. Velur, lin, rufsete – teksturer er tingen!

Naturen er en viktig inspirasjonskilde

– Den botaniske trenden fortsetter med enda større kraft, bokstavelig talt. Store planter, faktisk hele trær, lar vi flytte inn i boligen. Marmor og steiner brukes også mye i dekoren. Det skal være tilfeldig, unikt og robust. Ekspertene har lenge spådd at de hvite veggene og alt det hvite interiøret er på vei ut, og nå skal vi gi de rett. – Man kan fortsatt ha det lyst og lett, men vi ser flere fargeinnslag enn tidligere. Paletten av støvete nyanser er stor. Det gjør at alt matcher, og at overgangen fra det hvite ikke føles så stor.

SHOP0109_Ny_vår_Storbyen_Artikkel

*Med forbehold om utsolgt eller ikke tilgjengelig vare.