09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

SOS for tørr vinterhud

At vinteren er tøff for huden din er det ingen tvil om. Men det finnes råd!

Vinter jente 160216

De aller fleste av oss kjenner nok litt for godt til tørr, livløs og blek vinterhud. Men fortvil ikke. Det finnes råd for å beholde gløden i vinterkulda!

Skrubb deg vakker

Eksfoliering betyr å skrubbe huden slik at du fjerner døde hudceller og gjør plass til ny,  frisk og glødende hud. Dette er kjempeviktig når det kommer til tørr vinterhud. Du gjør huden mer mottakelig for fuktighetskrem og den tar opp flere av næringsstoffene i kremen. Så da er det bare å skrubbe i vei!

En fuktig affære

Et av de viktigste rådene når det kommer til tørr vinterhud er fukt, fukt og atter fukt. Huden i ansiktet ditt er tynnere og mer utsatt enn resten av kroppen, derfor er det viktig å finne en ansiktskrem som virkelig passer deg og din hud. Spør gjerne de ansatte i butikkene, de kan gi deg mange gode råd og anbefalinger som gjør at huden din får den pleien den trenger. Når det kommer til resten av kroppen din finnes det mye å velge i, alt fra vanlige bodylotions til kroppsolje. Et tips til å få babymyk hud også om vinteren, er å helle noen dråper med olje i den daglige bodylotionen din.

Ansiktsmaske

En dyptgående ansiktsmaske er alfa omega for å få ekstra glød om vinteren. Skjem bort huden din med en ansiktsmaske tilpasset dine behov. Det finnes mange ulike typer å velge mellom. Alt fra dyptgående og rensende til beroligende og avslappende. Spør om råd for å finne noe som huden din virkelig kommer til å like!

Juks deg til glød

Det finnes mange triks i boka når det kommer til å jukse seg vakker. Et av de mest kjente, og minst farlige, er den gode, gamle selvbruningen. De aller fleste føler seg bedre med litt farge på kroppen, men når solen ikke har kommet ordentlig frem fra dvalen enda må man noen ganger jukse litt. Det finnes mange forskjellige typer å velge mellom. Vårt tips er å velge en bodylotion som gradvis gir deg farge. Eventuelt kan du også blande ut litt selvbruning i bodylotionen din. På denne måten slipper du å bli sjokkbrun over natten, men får heller en lett solkysset hud som ser fresh og naturlig ut om vinteren.

Vinter bilde dame vinterhud 160216

Publisert: 16.02.2016 09:46