09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu

Høstmust!

Det er ingen grunn til å fryse seg inn i en kjøligere sesong. Denne høsten skal man kle seg lag på lag i herlige dype toner av plomme, blått, grønt, petroleum, blått og oker. Med et par kule ankelboots, et skjerf, en poncho, en kort jakke og en matchende veske er du klar for det meste av høstens vind og vær. Se våre absolutt høst-favoritter under.

Poncho

En stor og myk poncho er kjempefint over en kort høstjakke. Velg for eksempel en i ull som står i kul kontrast til skinnjakken.

Kort jakke

Bomberjakken er fortsatt skikkelig trendy og det samme gjelder bikerjakken i skinn. Du får dem i all verdens fine farger denne sesongen. I tillegg er blazeren superkul om du ønsker en litt strammere stil.

Hatt

En kul hatt setter prikken over i-en og luner godt på friske høstdager.

Ankelboots

Men et par kule ankelstøvletter i skinn er du rustet mot røffere vær. Denne høsten kan du gjerne være litt vågal og velge et par i farger som grønt eller plomme.

Skjerf

Et fint skjerf i halsen er like dekorativt som det er varmende i den skarpe høstluften. Gå for en farge du kler i og med at det kommer såpass tett mot ansiktet. Et enkelt antrekk blir raskt spritet opp av et fargerikt eller mønstret skjerf.

Høstmust

Publisert: 17.08.2017 11:57 Forfatter: Harriet Sederholm