09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Lampehuset

Lampehuset

Hus og Hjem

Med vår fagkunnskap og teknisk kompetanse legger vi vekt på å hjelpe deg med å finne "din" lampe.

Mye forandrer seg med riktig belysning! Lamper er i dag blitt like mye et spørsmål om stil og interiør, som behovet for lys. Det kjøpes mye belysning i Norge og det skyldes at belysning er med på å gjøre hjemmet mer personlig og hyggelig! Lamper er en viktig del og utgjør prikken over i`en i interiøret!

Plassering:2. etg

Nettside:www.lampehuset.no

Telefon:69 52 08 10

Lampehusets innkjøpere reiser på messer og fabrikker over store deler av verden for å fange opp de siste trendene. Vi designer i stor grad våre egne lampemodeller og vektlegger funksjonalitet og design. Resultatet er at Lampehuset bugner av nye og spennende modeller som du ikke finner andre steder og som er tilpasset norske hjem.

Lampehuset består av 50 butikker over hele landet og er i dag den ledende faghandel-kjeden innen belysning. Vi har over 50 års erfaring i bransjen, er i sterk vekst og utvikler oss kontinuerlig i tråd med markedet og våre kunders ønsker. Vi  har som mål å være kundens førstevalg på belysning, dette oppnår vi med å være Best på Lys. Vi tilbyr et stort utvalg av egne og unike lampemodeller, i tillegg til produkter fra flere kjente varemerker.  Vårt hovedfokus er belysning, men vi tilbyr også et spennende utvalg av andre interiørprodukter.

Visste du at en 60-åring trenger 3 ganger så mye lys som en 20-åring? I mange tilfeller kan det hjelpe med å bytte til en riktigere lyskilde i lampen du har fra før, og du kan i tillegg kjøpe nye og spennende lamper for å oppnå optimal belysning i ditt hjem. Nye lamper fornyer hjemmet like godt som nye pyntegjenstander, i tillegg gir det nytte i form av belysning.

Spør oss om råd, så vil vi veilede deg til riktig belysning i alle rom. Vi er best på lys!