09-20 (09-18) SE AVVIKENDE TIDER
menu
Home & Cottage

Home & Cottage

Hus og Hjem

Vi reiser verden rundt og finner masse fine og kanskje litt annerledes ting, som vi importerer direkte og som vi derfor kan selge rimelig. I tillegg har vi ledende merkevarer som Day Mikkelsen, Artwood, Broste, Covent Garden, Himla, House Doctor, Lama, Green Apple, Durance og Tine K.

Plassering:2. etasje

Nettside:www.homeandcottage.no

Mail:sarpsborg@homeandcottage.no

Telefon:21 39 20 00

Tenk deg en kombinasjon av de hyggeligste interiør boutiquene du kjenner og et sted med et utsøkt utvalg møbler i en casual stil. Legg til et nydelig sortiment av boligstekstil, tepper og tapeter og plasser alt i en romslig, men allikevel frodig og hyggelig butikk. Et sted å gå på oppdagelsesferd. Dette er Home & Cottage.
 På godt norsk kaller vi stilen vår for ”a casual way of Living”. Med det mener vi at stilen gir gode assosiasjoner til en uformell avslappet stemning, enten det er i byen, på landet, ved sjøen eller på fjellet. Møblene våre er reale, tøffe tremøbler i et enkelt gammeldags formspråk. Stoppmøblene har former som overlever flyktige trendsvingninger, trukket med stilriktige tekstiler i naturmaterialer eller kanskje i slitt hud. I tillegg tilfører vi en masse frodighet og mykhet med et mylder av småinteriør, lekre lamper, stilige tepper, vakre tapeter og tekstiler av alle slag.

Home & Cottage